Katusähly

Kiteen Karhu ja KiPa-90 salibandy järjestävät Karhurock katusähly 2017 turnauksen lauantaina 5.8.2017 klo 10-14 Kiteen Karhun piha-alueella. Tapahtuma on ikärajaton ja maksuton. Nallerockin laajennettu anniskelualue ruokatelttoineen palvelee koko päivän (K-18).

Mukaan mahtuu 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta ja joukkueen koko on max. 8 hlö. Turnauksessa noudatetaan katusählyn virallisia sääntöjä, jotka löytyvät täältä http://floorball.fi/pelaaminen/katusahly/saannot/  Turnauksessa ei ole eri sarjoja junnu-, nais- tai mies joukkueille, vaan pelit pelataan yhdellä avoimella sekasarjalla. Osallistumismaksu on 40 €/ joukkue ja osallistumismaksut menevät KiPa-90 salibandy joukkueen tukemiseen. 

Kerää kasaan kaveri- tai työporukka ja tule taistelemaan jo legendaariseksi muodostuneesta Karhurock katusählyturnauksen voitosta, luvassa hienoja palkintoja!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja osoitteesta kipasalibandy@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen nimi, onko kyseessä mies-, nais- vai sekajoukkue ja yhteyshenkilön nimi yhteystietoineen. Otteluohjelma ilmoitetaan joukkueiden yhteyshenkilöille pian sen jälkeen kun joukkuemäärä on täynnä. 

Sivuston toteutti Molentum Oy